29.10.2018 г., 23:55 ч.  

Моите стихове 

  Поезия » Бели стихове, Друга
624 3 9

МОИТЕ СТИХОВЕ

 

Късчета от моята душа,

откъснати старателно и нежно,

пръснати из времето без ред,

безсмислени, несвързани, но стройни,

писани с несигурни ръце,

ненужни никому, освен на мене…

стиховете мои са това,

дори от мен самия неразбрани.

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??