Моите сънища живи
Пренясят ме в светове диви
Различно живея
Успявам да не полудея
С моите сънища диви
Посещавам разни колиби
Изкачвам върхове
Отстранявам страхове
Светове в едно ги сливам
Всичко в мен попивам
Целият живот е сън
Питам...
Кой е този звън
Дето може да събуди
Без да ни направи луди
Сънищата мои живи
Все летят...
Като лебедите диви
Утрото е лято
Връщат се...
В мен е топло и богато
Тревожно е било и страшно
Светло е било и прашно
Сънищата мои живи
Мигове незабравими
© Любомир Деничин Всички права запазени