Mar 19, 2011, 5:42 PM

Моите сънища живи 

  Poetry
1009 0 13

Моите сънища живи

Пренясят ме в светове диви

Различно живея

Успявам да не полудея

С моите сънища диви

Посещавам разни колиби

Изкачвам върхове

Отстранявам страхове

Светове в едно ги сливам

Всичко в мен попивам

Целият живот е сън

Питам...

Кой е този звън

Дето може да събуди

Без да ни направи луди

Сънищата мои живи

Все летят...

Като лебедите диви

Утрото е лято

Връщат се...

В мен е топло и богато

Тревожно е било и страшно

Светло е било и прашно

Сънищата мои живи

Мигове незабравими

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??