24.09.2009 г., 10:51 ч.

Мой ужасни приятелю (Реквием за Джеймс и Маноела) 

  Поезия » Друга
642 0 1

Спомням си деня, в който
ме накара да се чувствам специална,
а аз сторих същото за теб.
Накарах те да ме сънуваш...
Мен и болката, оставаща подире ми.
Начина, по който те гледах...
Ти беше единствен.
Моят прекрасен любим.
Никога не съм мислела,
че трябва да се върна
и да кажа "Съжалявам за всичко".
Не мислех и че трябва
да затръшна вратата пред лицето ти.
Аз и ти, мой ужасни приятелю....
Ние отнемахме болката със замах,
но не остана кой да вземе нашата
и сега сме наказани...
Бягаме от розите, от огледалата
и от свещите - не е страшно
само, когато е тъмно,
а някога това ни беше смешно.
Можеш ли да ме излъжеш?
Кажи ми, че още съм красива...
макар и да не ти повярвам.
Нарани друг - направи ме щастлива.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Егоизтичното 'ние' или скроното 'аз' - кое надделява питам тоз час!
Предложения
: ??:??