24.04.2019 г., 22:00 ч.

Може би 

  Поезия » Любовна
348 1 4

Влакът си лети през градовете, 

тракат колелата по света... 
Може би топил е ледовете 
там, където няма топлина. 

 

Може би един човек е чакал
своята любима под дъжда... 
Сигурно словата си изплакал е
в шепите на пролетни цветя. 

 

Може би остави ми надежда
в утрешния ден, че не боли... 
Искаш ли, доброто те повежда
в светли и сияещи мечти... 

 

Може би родена си такава, 
люляк до сковаващия мраз.
Буря за гърдите ми, жарава... 
Може би си просто моя страст. 

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??