14.05.2013 г., 16:47 ч.  

Може би... 

  Поезия » Друга
1282 0 10

Може би някъде има живот.
В мрака се гонят светулки.
Може би някъде има любов,
и мойте молитви са чути.

Може би мога и аз да летя,
на мечтите си толкова щури.
Може би някъде има цветя.
В душата ми цъфват божури.

Може би някъде има сърце –
с моето в ритъм да бие.
Може би някъде има небе,
в лятото мое се крие.

Може би утрото има следи,
дето при мен да остават.
Може би някъде има звезди,
само за мен да изгряват...

© Силвия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??