"Може би"
Може би това ми е съдба.
Може би писано ми е да е така.
Да нямам никой на тази земя-
никой, който да ми подаде ръка.
Може би така и съм орисан,
макар да не вярвам много в това.
Как и колко да внимавам -
нещо всеки път се обърква.
Може би ще стане някой ден,
ще се сбъдне моята мечта.
Ще има щастие все пак за мен
и ще веселя народа по света.
22. 08. 2009 год.
© Георги Алексов Всички права запазени