21.09.2023 г., 6:15 ч.

Може би... Не спиш... 

  Поезия » Свободен стих
355 0 0

Може би... Не спиш...

 

Може би... И тази нощ не спиш...

И гледаш през прозореца звездите...

Може би... На спалнята лежиш...

Сълзите ти напират във очите..!

 

Може би... За някого тъжиш...

И мъката, не можеш да изплачеш...

Може би... Желаеш да крещиш...

Но няма, на кого да се оплачеш..!

 

Може би... Умираш в самота...

И тази нощ, проклинаш всичко...

Може би... Изгаряш във страстта...

За Обич и Любов... Дори мъничко..!

 

Може би... Докосваш си плътта...

Тялото и кожата пулсират...

Може би... Изгубваш и властта...

Възбуда и желания извират..!

 

Може би... Ще стенеш през нощта...

От страсти във леглото се извиваш...

Може би... Поглеждаш във свещта...

И виждаш, как се стича и излива..!

 

Може би... В картината се виждаш...

И стомаха ти, се свива на кълбо...

Може би... В момента се събуждаш...

А мен ме няма... В твоето легло.!!!

 

Калоян Христов ©️

(Chris Heart)

New Beginning

18.06.2022

London

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??