Може би... Не спиш...
Може би... И тази нощ не спиш...
И гледаш през прозореца звездите...
Може би... На спалнята лежиш...
Сълзите ти напират във очите..!
Може би... За някого тъжиш...
И мъката, не можеш да изплачеш...
Може би... Желаеш да крещиш...
Но няма, на кого да се оплачеш..!
Може би... Умираш в самота...
И тази нощ, проклинаш всичко...
Може би... Изгаряш във страстта...
За Обич и Любов... Дори мъничко..!
Може би... Докосваш си плътта...
Тялото и кожата пулсират...
Може би... Изгубваш и властта...
Възбуда и желания извират..!
Може би... Ще стенеш през нощта...
От страсти във леглото се извиваш...
Може би... Поглеждаш във свещта...
И виждаш, как се стича и излива..!
Може би... В картината се виждаш...
И стомаха ти, се свива на кълбо...
Може би... В момента се събуждаш...
А мен ме няма... В твоето легло.!!!
Калоян Христов ©️
(Chris Heart)
New Beginning
18.06.2022
London
© Калоян Христов All rights reserved.