5.10.2006 г., 14:40 ч.

Може би завинаги 

  Поезия
788 0 8

Отивам си!
И може би завинаги...
Сред мъртви есенни листа...
крачим мъдро,
умно се усмихваме на стари,
глупави неща.
Имаше ли нещичко,
което да ни събере?
Едно писмо,раздяла
или може би дете?
Признание на колене...
Море и музика застинали,
картина,мамещи ръце?
Уви,туй всичко не е минало
дори и спомен мил не е...
Отивам си!
И може би завинаги...
Ще съжаляваш ли за мен поне?

© Вилияна Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??