21.10.2008 г., 9:19 ч.

Можем 

  Поезия » Философска
641 0 8
 

Ангелите сдобиха се с черни одежди

и забавляват се дяволски с кървящите ни души.

Горят сълзите лицата ни, но пазим последни, нереални, скъпи надежди. . .

Силни сме, въпреки страданията неизпяти, но истински.

И на клада често горят ни страховете наши.

Несигурност изпитваме понякога и в собствените убеждения.

Шарени сме! Успяваме усмихнати да бъдем и след унищожителни порои.

Защото знаем - Слънцето отново ще проблесне, дарявайки ни с радост и вълнения.

 

© Веселина Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??