14.09.2007 г., 18:41 ч.

Можеш ли а ме познаеш тук? 

  Поезия
473 0 0
 

Можеш ли а ме познаеш тук?

Тук, сред белите мечти...

Можеш ли да бъдеш друг...

забравяйки ме, даже да боли?...

 

 

 

 

Можеш ли да ме обичаш силно...

без да забравиш моите грехове?

Можеш ли да ме погалиш милно?...

Можеш ли да слееш на`ште светове!

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??