Sep 14, 2007, 6:41 PM

Можеш ли а ме познаеш тук? 

  Poetry
476 0 0
 

Можеш ли а ме познаеш тук?

Тук, сред белите мечти...

Можеш ли да бъдеш друг...

забравяйки ме, даже да боли?...

 

 

 

 

Можеш ли да ме обичаш силно...

без да забравиш моите грехове?

Можеш ли да ме погалиш милно?...

Можеш ли да слееш на`ште светове!

© Надя Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??