8.08.2009 г., 0:50 ч.

Можеш ли да ме виниш 

  Поезия » Друга
779 0 4

 

Можеш ли да ме виниш, че открих теб?
Открих, че сме създадени един за друг.
Можеш ли да ме виниш, че всичко забравих след теб?
Прости ми, че опитах да ти покажа
какво чувствам и какво значиш за мен.
Мила, ти омая  ме с  поглед,
но със същия този поглед спря моето сърце.

Любовта, скъпа, е откровено и интимно обещание

на две личности от дълбочината на сърцата им.
Любовта е божи дар, а не задължение.

Усещам, че дошъл е моментът за мен,
всичко е към края си.
Мила, аз исках само да те обичам,
не ме вини, че опитах.
Последният ми дъх наближава,
но ти винаги ще си единствена, единствена любов.
Прости ми, мила, че те обичах по-силно от въздуха.
Тази битка я губя, душата ми излита.
Мила, обичам те и в този момент ти казвам

СБОГОМ!
 

© Някой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??