Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
Когато чисти капки дъжд измиват
прашните стъкла на моята задрямала душа
и отнасят смачканата тишина във тинята,
мисли за мен с гърдите си и нежно ме обичай!
Защото без теб света се сгромолясва,
защото всеки облак в облака с сблъсква,
зад шареното нищо дъга се спотаява
и стон от премръзнало сърце откъсва.
Когато превали и слънцето погали върховете на тревите,
повей в листата топъл южен вятър
целуни светулките далечни на звездите,
прегърни плахи сенки на тополите в полята