30.07.2013 г., 22:43 ч.

Молба 

  Поезия » Философска
631 0 13


Не знам къде вървя, къде отивам,

отново ли по пътя се загубих?...

Дали се отклоних или заспивам

премазана от дневните заблуди?...

 

Напред е пътят, там ли е доброто?...

О, Боже, колко искам да не сбъркам!

Каква е мойта мисия в живота

единствен, уникален, ала смъртен?...

 

Вървя по пътя, ден след ден, така е,

за всекиго написано е време...

И аз пред теб ще се изправя, зная

с любов и доброта, но на колене!

 

С достойнство искам аз да се представя,

на мъдростта пътеката открила,

изгубвана, обърквана, но права

и молеща горещо за закрила!!!

© Елена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??