29.09.2011 г., 9:28 ч.

Молба 

  Поезия » Любовна
636 1 2

Не ме съди!
Ти най-големият престъпник бе.
И винаги ще си.
Бъди!

 

Но в тъмното кръсти се
и прошка искай!
Моли, плачи, а мина ли,
дръпни се.

 

Не искам аз да виждам твоите сълзи,
закъснели с хиляди животи,
не с мигове и дни и
излизащи от всички квоти.

 

Те не притъпяват болката.
Не спират чувството,
страшното, неспиращо
и след упойката.

 

За това, когато мина,
отдpъпни се, моля!
Бъди човечен днес,
поне наполовина...

© Цуци Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??