Искам да заплача,
но Слънцето залезе.
То щеше да попива сълзите ми,
допреди да ги видиш...
А не искам да те натъжавам.
Боли в душата на разсъмване,
но какво да направя,
като чака зов за завръщане -
oт щастието и приятелите,
oт радостите малки и големи...
Моля те, от все сърце,
усмихни ме, озари със любов душата ми.
04.09.2007 година
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени