25.11.2008 г., 10:51 ч.

Молитва 

  Поезия » Любовна
693 0 13

              Молитва

Не ме наказвай, Боже милостиви,
не ме кори, че тайно ги проклинам...
Аз искам те да бъдат пак щастливи,
но щастието и край мен да мине! 

Проклинам нея – нейде по земята
да срещне нова обич, по-голяма,
стократно по-красива, по-богата,
а той - да е щастлив до мене само! 

Проклинам него - даже да е с нея,
пак мен да иска , мене да обича!
Да ме сънува, с обич да копнее
и ден и нощ в любов да ми се врича! 

Не ме осъждай строго! Де да може
да сме щастливи всички със години!
Кажи “Амин” и ми помагай, Боже!
Проклинам ги с любов – благослови ни!

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??