20.01.2009 г., 0:50 ч.  

Неудачник 

  Поезия » Друга
1105 0 21

Отмина те и тази обич –

дано да видиш как боли.

Небето ти сега е облак

и дъжд като сълзи вали.

 

Объркани са в теб сезоните –

сред зима търсиш плод узрял,

затуй мечтата си ще гониш,

дорде се видиш побелял

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??