12.04.2009 г., 13:49 ч.

Молитва 

  Поезия » Любовна
502 2 1

Ден подир ден минава,

все по-силно влюбвам се в теб.

Шанс за нас няма,

този свят за нас не е.

 

Чувствата по-силни са от мене,

да се боря с тях, не мога.

Специално място в сърцето ми зае,

да бъда с теб ден и нощ се моля.

 

22.12.06.

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??