Apr 12, 2009, 1:49 PM

Молитва 

  Poetry » Love
501 2 1

Ден подир ден минава,

все по-силно влюбвам се в теб.

Шанс за нас няма,

този свят за нас не е.

 

Чувствата по-силни са от мене,

да се боря с тях, не мога.

Специално място в сърцето ми зае,

да бъда с теб ден и нощ се моля.

 

22.12.06.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??