25.01.2019 г., 23:42 ч.

Молитва 

  Поезия » Любовна, Друга
539 1 1

Не си отивай, спри се!

Аз мисля, че съм лудо влюбен.

В миналото вече са предишните,

в самота отдавна съм потънал!

От стиховете ми до днес,

за теб са най-красивите.

И в последния преди смъртта,

там пак ще пише името ти!

Обичай ме и ще горя,

за да те топля всяка зима.

Остана ми една мечта,

но само с теб тя може да се сбъдне!

Хвани ме за ръка и ще вървя,

че да се смея отдавна съм отвикнал.

Повярвай в мен и в любовта,

написах ти най-чистата молитва!

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??