18.08.2011 г., 16:19 ч.

Молитвен сън 

  Поезия » Любовна
717 0 13

 

Не вярвам в свършека на битието!

Дали Земята спирка е последна,

не питам!... Ала бие в мен сърцето

с надеждата – за миг да те погледна,

 

в молитвен сън да срещна твоя поглед,

във твоя свят на пръсти да пристъпя!

Да се превърна в гълъб бял, политнал волно...

и в чистото небе да се окъпя!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??