5.08.2008 г., 14:50 ч.

Момент на слабост 

  Поезия » Друга
511 0 6

 

 

 

Искам в черно да съм облечена.

Искам да бъда отново сама.

Искам да виждам отново лицето ти,

да те докосвам и да не спя.

Искам живота да е различен,

да съм способна да бъда това,

в което някога вярвах: че

ще успея да променя и света.

Искам да виждам усмивки

и да вярвам, че това не е сън.

И да вярвам, но не мога,

искам да бъда, но не съм.

Затова, че някога вярвах,

а живота ме бавно разби.

 

 

Ех, Живот, коварен си

и разбиваш детските мечти.

 

 

 

29.06.2008 година

 

 

 

 

© Радка Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??