30.08.2023 г., 10:02 ч.

Моментно настроение 

  Поезия » Философска
172 1 2

По-тъжен съм от краставо магаре,
което няма где да се почеше.
Утеха търся в вечните цигари
и със това на себе си съм смешен.

Отдавна толкова не е боляло,
но ще отмине, не е на умиране.
Сърцето да Обича не е спряло
и жив съм щом и в нея има ме!

И все пак толкова е тежко,
че думите се късат неродени.
Но да се страда, казват, е човешко,
и истина е, дявол да го вземе!

 

16.07.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??