23.08.2013 г., 11:17 ч.

Момичето II 

  Поезия » Любовна
470 0 3

                              Реплика на „Момичето”, по коментар на

                             Краси Тенев (maistora)

 

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=306776

 

Момичето с усмихнато лице

насън все пее. Радва се на всеки.

Прегръща този свят със две ръце.

Познава най-потайните пътеки

 

към слънцето, към вятъра дори.

Усмихнато и под дъжда танцува.

Щастлив пожар в душата му гори.

Доволно е, че просто съществува

 

и разпилява щедро по света

искри любов, прашинки нежност синя.

Внезапна, неоткрита красота

оставя откъдето и да мине...

 

От обич свети вярното сърце.

С най-галените думи го наричай.

Момичето с усмихнато лице,

това съм аз - такава ме обичай.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??