17.09.2007 г., 11:30 ч.

Момичето със сините очи 

  Поезия
2260 0 10
Момичето със сините очи

Момичето със сините очи
ме гледа нежно, ала не разбира,
че огън в душата ми гори;
от погледа и как дъхът ми спира.

Момичето със сините очи
навярно днес се учи да обича,
учителят несмело ще мълчи,
докато ученичката му срича.

Момичето със сините очи,
за мен е най-красивата брюнетка,
в зениците и палаво блести
талантът скрит, на бъдеща кокетка.

Да ме целунеш ли? Уви!
Ще се прибирам! Вече ми се спи!
Така ми се танцува до зори!
... момичето със сините очи!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??