В дремещо време отседнах,
но след онзи звън,
миналото занаднича
с очите ти -
въглен чер. Нозете ми
към теб и твоето рамо
препускат...
с будна тревога
на отключени крила.
Звън пречисти душата ми
и хоризонтът се стесни
до теб -
за до сънуване.
© Дима Всички права запазени