15.04.2007 г., 12:17 ч.

Монолог с душата 

  Поезия
778 0 2


Монолог с душата



Седя в празната стая

и предпочитам да съм сама...

Никой не знае за какво мечтая

и за какво съм сама аз сега...

Обичам самотата до мен да седи.

Обичам със нея да роня сълзи.

Болката, впита дълбоко в душата,

разбира единствено самотата...



Кремена Кънчева Кънчева

2002год.

© Д-р Кремена Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??