14.05.2010 г., 21:05 ч.

Монотонно... 

  Поезия » Друга
630 0 1

Тиха мъка,
ефирна...
Неискана.
Цъка, цъка...
Немирна,
подтискана...
На разлъка
неспирна,
изплискана...
Едноръка,
псалтирна,
изстискана...
Тази мъка
превърна
ме в истина...

© Ботьо Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесах стиховете ти! Поздрави
Предложения
: ??:??