12.12.2008 г., 21:40 ч.

Море 

  Поезия » Любовна
675 0 1
Шуми морето, блъскат се вълните.
Сама на плажа тъна във тъга.
Гърми небето, облаци настъпват.
Една сълза проронвам в самота.

Студено е... настъпва есента.
Отлитат птици, плажът опустява.
Не чувам детски глас и суета.
Ала морето ме привлича
със бурната си синя красота

Пристъпвам бавно, мокрят се нозете,
усещат морска хладина
и някъде навътре към небето
ме дърпа мощната вълна.
Оставям се на нейната си сила
и се понасям към увличащата дълбочина.

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??