11.07.2017 г., 22:28 ч.

Море в душата ми 

  Поезия » Друга
759 0 0

Обичам да се смея, обичам да се радвам

на деня светъл, на живота тъй прекрасен.

Не спирам и за миг да вярвам

че тъй ще бъде и на пролет, зима и на есен.

 

Морския бриз щом по тялото усещам

и парещото слънце си лежи по мен

Щом дните си с усмивка аз посрещам

знам хубав ще е този ден.

 

Когато чуя звука на морските вълни

подканващ ме с него да се слея

забравям и за необятни планини

морето вярвам знае, че за него аз копнея.

 

Искам да чувам весел детски смях

да виждам формички за пясък, кофички, лопатки.

Децата връщат ме в детството с замах

в техния свят – без вина, гняв и без нападки

 

Дете оставам си сега и ще бъда винаги

на морската повърхност се отпускам

истинските неща в живота – намирам ги

и заедно с морето през лятото препускам.

© Християна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??