11.07.2019 г., 14:48 ч.

Морето 

  Поезия » Друга
240 0 2

Морето говори и пее

на своят си морски език.

Морето шепти и се смее,

ела го послушай за миг!

 

Морето играе, танцува

със стъпки на майстор велик.

Морето трепти и бушува,

ела го погледай за миг!

 

Морето мечтае, сънува

за свойте си морски неща.

Морето, морето те чува,

ела, говори му сега!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??