20.08.2007 г., 9:35 ч.

Морето и ти 

  Поезия
508 0 6
В очите ти...
разтапям цветовете на залеза.
Ръцете ти...
скрити в мене бисери откриват.
А по миглите следи...
от болки, надежди и щастливи сълзи.
Страните ти...
летни настроения колекционират.
Косите ти...
аромата на вятъра попиват.
Нозете ти...
към бреговете мои пак пътуват.
Под ноктите...
песъчинки златни уморено заспиват.
По кожата ти...
парченца вълни блестят.
Морето и ти-
портрети и пейзажи.
А играта ви...
строи мостове към сърцето ми.
--------------------------------
И есента вече не ме плаши...

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??