27.07.2010 г., 11:16 ч.

Морска Фея 

  Поезия » Пейзажна
793 0 4

Морска фея

 

Танцуваща по лунната пътека

облечена във рокля от вълни

нощта поспря – огледа се в морето

наметна бързо шала от звезди

 

разреса пак косите си от вятър

прибра ги с диадема от лъчи

а в бисерната мида във ръката

намери новите си обеци

 

постави колие от раковини

пантофките от пясък пак обу

ухаеща на морска медовина

пое по своя път покрай брега...

 

26.07.2010

© Чавдар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??