21.12.2015 г., 21:28 ч.

Морски полъх 

  Поезия » Любовна
448 0 0



    МОРСКИ ПОЛЪХ

 

Скучае ъгълът без нас.

Тотемът хили се отсреща.

Говори сякаш той без глас –

видял е всяка наша среща...

 

А в парка пейката сама

оглежда се и търси в мрака

висок мъж и една жена,

притиснати, в нощта как чакат

 

да дойде някак Любовта,

да скрие нежността им плаха

до следващото лято пак –

да долетят с криле на чайка.

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??