Моя любов
Моя закъсняла любов,
есенна, пламенна, нежна
ти донесе нов зов,
ти ми вдъхна надежда.
Погали с трепет ръцете ми,
подари ми нов пролетен ден,
внесе радост в сърцето ми,
засия ведър полъх в мен.
Моя утринна радост,
разпалваш огън в жарта,
в душата вливаш сладост
и за мен е спокойна нощта.
Ти си моето изпитание,
ясен изгрев в есенен ден,
ти си и мое страдание,
остани, моя любов, при мен.
© Полина Христова Всички права запазени