25.08.2023 г., 6:18 ч.

Моя милост 

  Поезия » Гражданска, Друга
175 0 0

Моя милост

 

Животът няма да ме прекърши

и на сцената ще бъда победител.

Все някога лошото ще свърши,

Всевишният горе е моят пазител.

 

И враговете, които толкова ме мразят,

нека знаят, че мисля дълго да живея.

Те ще продължат нищожно да лазят,

а аз високо над злото ще грея.

 

И не смятам да се хвърлям в борби,

не хабя време и сили за жалки мушички.

Не се бъркам в чужди съдби,

защото аз не съм като всички.

 

 

24.08.2023 г.

гр. Ракитово

20:20 ч.

© Айлин Мустафа Еврен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??