10.08.2017 г., 20:39 ч.

Моя нереална любов 

  Поезия » Любовна
495 1 2

Моя нереална любов ли си ти?

Поредната, изгаряща душата ми,

не искам  и по теб да рева,

уж ме обичаш, а аз по тебе плача в здрача.

 

Моя нереална любов ли ще бъдеш?

Не можеща даже да чуе гласа ми,

завладя ми сърцето със клетви и думи,

а мене остави... напълно разбит и нещастен.

 

Моя нереална любов... остави ме,

щом не можеш да ми се отдадеш,

аз не искам повече виртуални любови, разбираш ли ме?

Искам реална любов, искам тебе. 

 

Моя нереална любов... чакам те,

искам те истинска, чак да гориш,

по-добре сърцето ми на жар... опечи го,

но не искай от мен да обичам безкрайно... една виртуална  любов.

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, Кронос. Няма смисъл.
    Хубава илюзия е, но после неизбежно те връхлита действителността.
    Поздрави и ти желая да намериш Истинската.
  • много често срещано е това, особено в днешните времена... поздрав за стихото!
Предложения
: ??:??