Искам да съм ти Радха...
На рамото ти да склоня глава...
Моя любов...
От бадемови цветове.
И от огън в сърцето.
С теб съм плахо дете.
Ти през пламъка ме понесе.
Уж децата без страх
над огньове прелитат...
Но във шепи държа -
две сърца-трепетлика.
А Тъкачът тъче бяло сукно за двама.
Смелост е да ми го речеш:
Във живота ти да остана...
© Таня Георгиева Всички права запазени