Jan 31, 2021, 9:00 AM

Моя обич... мой бадемов цвят... 

  Poetry » Love
425 3 9

                       Искам да съм ти Радха...

                 На рамото ти да склоня глава...

 

Моя любов...

От бадемови цветове.

И от огън в сърцето.

С теб съм плахо дете.

Ти през пламъка ме понесе.

Уж децата без страх 

над огньове прелитат...

Но във шепи държа - 

две сърца-трепетлика.

А Тъкачът тъче бяло сукно за двама.

Смелост е да ми го речеш: 

Във живота ти да остана... 

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??