17.06.2016 г., 15:50 ч.

Моят глас 

  Поезия » Любовна
759 1 1

Моят  глас трябва да чува той…

Моят смях да почука по стъклото,

преди да влезе

в  душата му…

Моето дихание…

Моето дихание   ще  завива съня му…

…преди да тръгне …

от мен.

© Снежана Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??