Jun 17, 2016, 3:50 PM

Моят глас 

  Poetry » Love
758 1 1

Моят  глас трябва да чува той…

Моят смях да почука по стъклото,

преди да влезе

в  душата му…

Моето дихание…

Моето дихание   ще  завива съня му…

…преди да тръгне …

от мен.

© Снежана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??