29.04.2008 г., 13:04 ч.

Моят любовник е вятъра 

  Поезия » Любовна
735 0 12
Моят любовник е вятъра,
подлудява ме щом сме сами.
Докосва ме и всичко изгаря,
забравям пламъкът в твоите очи.
Той идва и бързо си тръгва,
като вихър, гонен от мен.
Моята любов бързо поглъща,
но тя е по-силна с всеки ден.
С него душата ми е различна.
Бърза. Дива. Изгаряща от страст.
Той не пита, а всичко помита,
поставяйки ме под своята власт.
Нежни думи не ми казва,
а и аз не искам това.
Нали своята страст ми показва,
стига ми поне за сега.
Моето ежедневие е еднообразно,
а той ми дава глътка свобода.
Моят любовник е вятъра.
Той живее вечер във мен.
И дори да си тръгне, аз чакам го,
той е моето вчера и моето днес.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??