9.04.2013 г., 8:17 ч.

Моят принц 

  Поезия
585 0 9

Моят принц не пристигна.

Нито имаше някакъв кон.

И мечтите ми някой задигна.

На Мърфи е този закон.

 

Пък за какво ли ми трябва

някакъв приказен мъж,

който мигом побягва

от първия проливен дъжд.

 

Виж, за кон често копнея,

дори да не бъде и бял.

Да препускам по ширна алея,

дори циклон лудо да е вилнял.

 

И ако някога, някъде срещна

един неизмислен и топъл мъж -

смело ще изляза насреща,

да прекосим зрялата ръж!

© Румяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??