29.10.2020 г., 23:31 ч.

Моят свят 

  Поезия » Друга
231 0 4

 

От облаци са моите мечти

и облачен е моят свят.

Там горе нищо, нищо не боли,

там горе винаги съм млад.

 

Там горе няма беден и богат,

там няма корист и злини.

От облаци е моят малък свят,

на облаци душата ми лети.

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??