Oct 29, 2020, 11:31 PM

Моят свят 

  Poetry » Other
230 0 4

 

От облаци са моите мечти

и облачен е моят свят.

Там горе нищо, нищо не боли,

там горе винаги съм млад.

 

Там горе няма беден и богат,

там няма корист и злини.

От облаци е моят малък свят,

на облаци душата ми лети.

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??