Моята молитва
Кой облече звездите
в мантия от светлина?
Кой поръси с ухание,
полските нежни цветя?
Кой изпълни простора
с песни на птиците,
кой лудия бяг на планетите,
отразява в зениците?
Кой, кой си ти? Моля те аз.
Кой, който и да си,
Чуй моят глас!
Влей от своята милост
съвсем малко в човека,
дай му мъдрост и сила,
и нека, и нека , и нека....
През тази нова година
надежда и радост да има.
Здраве дай на земята,
да играят без маски децата!
Амин.
Авт. Весо: 21.12.2021г.
© Веселин Христов Всички права запазени