21.12.2016 г., 20:52 ч.

Моята муза 

  Поезия
479 0 12

Със чашката отново сме двамина.

Гледаме се кротко и мълчим.

Щастието щом за миг отмина

дружбата отново ще скрепим.

 

Изпълнена със благодат кристална

донасяща в живота ми покоя

със свойта същност тъмноогледална

тя ще се превърне в муза моя.

 

София

16.12.2016 г.

© Владимир Владимирович Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??